KRUSIUS ALPACKOR

Vi finns på vackra Selaön, belägen mellan Mariefred och Strängnäs i Södermanlands län.

Tjänster /

Välkommen att boka tid för ett besök på vår Alpacka farm!


Recention den 20 September 2018 Se även på FB Krusiusalpackor.

 

''Hej Ulla-Lena Vi åkte hem med ett leende på läpparna och helt lyriska.Att möta personer som dig och din man är upplyftande för själen, ert mod att göra saker och bara utgå ifrån att det går bra är fantastiskt,
riktiga inspiratörer.

Att få träffa era 5 pojkar var magiskt, vilka personligheter och så mycket information vi fick av dig.

Jag känner mig typ pånyttfödd och hjärnan liksom vidgas av möjligheter i livet.
Vi önskar dig en underbar resa i Peru och vi följer dig på Instagram.


Tack så mycket
Hälsningar Karin & Line ''

 

Vi erbjuder Er att promenera med en av våra specialtränade alpackor. Ett besök kan gå till så här: vi matar alpackorna, tar grimma och grimskaft på dem och promenerar 500m - 2km runt i hagarna och privata vägar på vackra Selaön. Kan ta mellan 1- 1,5 timme. Jag berättar om Alpackans egenarter och specialiteter, samt ni får känna på deras fantastiska ull och som både är stick- och allergenfri och mycket annat som vi pratar om, tex deras speciella betäckning och födsel.

Alpackor är mycket nyfikna, vänliga och behagliga djur att vistas med och alla vet sina namn. Många av våra gäster kan vittna om de intryck av välbehag, avkoppling och den glädje en alpacka givit dem. Passar allergiker utmärkt, då de är allergifria p gr av sin avsaknad av lanolin i pälsen.

När vi kommer tillbaka bjuder vi på kaffe med dopp. Vi tar ut en blygsam avgift på 400 kr per person för vuxen 350 kr upp till 15 år. Ett barn bör vara över 8 år för att leda själv en alpacka med föräldrars tillåtelse. Medföljande barn 50 kr, vuxen 300kr.


Besöket tar upp till två-tre timmar beroende på hur långt vi promenerar och hur mycket vi har att prata om.

Du är också välkommen att boka besök för att *umgås med alpackor* och inte promenera: Kostnad 400:- per person för vuxna och 200kr för barn. Då matar ni alpackorna, klappar dem och jag berättar allt om dessa exotiska djur som passar så bra i vårt svenska klimat. Så kan vi avsluta med en kort promenad, i båda fallen bjuder vi på kaffe/the/saft med dopp.

Välkommen att ringa på 073-7316102, eller via mail: info@krusiusalpackor.se

Vi tar SWISH eller kontant förstås.

 

När du tittar in i en alpackas s tora ögon blir du gripen av det stora lugna djuret utstrålar. Dessa blida, stolta djur med sitt lugna sätt att gå förmedlar en helt speciell naturupplevelse. En skön vandring utan hets, men även utan att bli långtråkig.